Ho Ho… ho eens even! 

Het is bijna zover, Kerst. De cadeaus verzamelen zich al onder de Kerstboom of liggen verstopt onder bed. Alleen dat ene laatste cadeau voor je vriend/vriendin, neefje/nichtje, moeder of schoonmoeder mist nog. Wij hebben wat eerlijke Kerstcadeau tips voor je zodat je ook tijdens het Kerstdiner een goed verhaal te vertellen hebt.    

Granny’s Finest

Eerlijke Kerstcadeau tips Eco Lifestyle Guide

Jullie kennen vast en zeker de breiende oma’s allemaal al. Wij vinden ze super! Binnenkort wordt de net geopende winkel in Rotterdam ook opgenomen in onze eco city guide en bij dezen alvast een sneak peek van de foto’s. Niet alleen is de winkel heel mooi geworden, ook de producten zijn fantastisch. Zo kan je wol kopen zodat iemand lekker snel kan gaan breien (zie hier de tofste patronen), maar een muts die al af is kan natuurlijk ook. Onze gouden tip is echter wel deze fantastische bow-tie. Geef het als eerlijk Kerstcadeau aan je (schoon)vader of broer en het is gegarandeerd een hit!

Sara Rosalie 

Eerlijke Kerstcadeau tips Eco Lifestyle Guide

Het merk van de geboren Texelse Sara staat voor hydratatie, schapen, Texel, no-nonsense en natural skin care. Ook de minimalistisch zwart witte verpakking staat prachtig in je badkamer. Koop dit eerlijke Kerstcadeau voor je (schoon)zus, (schoon)moeder en raak de rest van de avond niet uitgepraat over Texel. Heb je ook gelijk weer wat leuks om over te praten tijdens het kerstdiner en meteen een voorjaars familieweekend te plannen. Als je toch met z’n allen bent, kun je net zo goed even de agenda’s erbij pakken.

De producten van Sara Rosalie zijn te koop op Sara Rosalie, online bij de Soak-Store maar ook bij O My Bag en Granny’s Finest in de winkel.

Eerlijke Kerstcadeau tips Eco Lifestyle Guide

Wooppers sloffen

Dé hit van deze winter zijn de sloffen van merino wol van Wooppers. Perfect als Kerstcadeau voor de kleintjes, uiteraard met een anti sliplaagje aan de onderkant. zodat ze tijdens het spelen niet uitglijden. De Woopers zijn te koop in hun webshop maar ook bij Olga Korstanje in Rotterdam.

O My BagEerlijke Kerstcadeau tips Eco Lifestyle Guide

De duurzame en fairtrade tassen van O My Bag maken het perfecte eerlijke Kerstcadeau. Koop een leuk clutch voor ‘s avonds, een stoere schoudertas of deze diaperbag voor de vaders en moeders die in het nieuwe jaar een kindje verwachten. Een mooi en eerlijk Kerstcadeau waar iedereen wat aan heeft.

ChocolatEerlijke Kerstcadeau tips Eco Lifestyle Guidee Makers

Ben je nog op zoek naar een klein maar eerlijk Kerstcadeautje? Dan raden wij de chocolade van de Chocolate Makers aan. De 2 chocolate boys maken de chocolade zelf in hun fabriek in Amsterdam en smaakt heerlijk. De biologische cacao wordt voornamelijk in de Dominicaanse Republiek gekocht en komt met de zeilboot van Tres Hombres naar de haven van Amsterdam. Volledig CO2 neutraal dus. En zeg nou zelf, dat maakt de chocolade toch meteen om op te vreten?

De chocolade is verkrijgbaar in de Chocolate Makers webshop of koop je reep bij de Nukuhiva stores.

Laat ons weten welk eerlijke Kerstcadeau jij het leukst vindt. Merry X-mas!

Laat een Reactie achter