It’s beginning to look a lot like Christmas met deze kerstmenukaart!

Yes het aftellen is begonnen, het is bijna kerst! Je hebt je kerstcadeautjes al ingeslagen voor de familie, de red velvet cake of stol is besteld en je kerstoutfit is ook ready to go. Nu alleen nog het kerstdiner.
Om je een helpende hand te bieden tijdens deze kerststress (sorry wij zijn geen keukenprinsessen), hebben we voor jou een free download voor je eigen unieke kerstmenukaart gemaakt. Het enige dat jij nu nog hoeft te doen, is het menu du jour erop te schrijven. Nu kun jij je weer focussen op het klaarmaken van jouw signature dish!

Hoe kun je de kerstmenukaart downloaden en printen?

Het is heel makkelijk, je hebt twee opties. Als je het menu op gewoon wit papier wilt drukken, dan kan dat natuurlijk. Maar mocht je de menukaart willen matchen met je tafeldecoratie tijdens kerst dan kan dat natuurlijk ook! De template heeft een transparante achtergrond. Je hoeft dus alleen de
kleur papier van jouw keuze in de printer te doen. Wij hebben bijvoorbeeld in de afbeelding voor heel lichtblauw papier gekozen. De afmeting van de kerstmenukaart is een standaard A4 formaat (21 x 29,7cm)

kerstmenukaart transparant

Je kunt hier de template downloaden:

Christmasmenu download

Ps. Vergeet je niet je uiteindelijke kerstmenukaart met ons te delen? We zijn erg benieuwd naar jouw kerst!

 

Laat een Reactie achter